Az Inter is konkrét ajánlatot tett Dzsudzsákért

A téli átigazolási időszakban az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Inter és az angol Liverpool is élénken érdeklődött Dzsudzsák Balázs iránt. Ezt immár a szélső menedzsere, Vörösbaranyi József is megerősítette egy orosz lapnak nyilatkozva, és elmondta, a Dinamo nem engedte el Dzsudzsákot, de talán a nyáron európai topligába igazolhat a futballista.


„Az Inter a Liverpoollal együtt szerette volna a soraiban tudni Balázst. Az olaszok készek voltak átigazolni Dzsudzsákot, de a Dinamo nem engedte el a játékost” – idézi a játékos menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet az orosz Izvesztyija napilap. 

„Balázs nagyon jól érzi magát Moszkvában, de nagy vágya, hogy egyszer kipróbálhassa magát valamelyik európai topbajnokságban” – jelentette ki Dzsudzsák menedzsere.

Vörösbaranyi József a jövőről is nyilatkozott, és elmondta, bízik benne, hogy a nyáron valóra válhat a magyar válogatott szélső álma.

„Remélem, hogy a nyáron a Dinamo részletesen megvizsgál minden beérkező ajánlatot Dzsudzsákért” – zárta mondandóját Vörösbaranyi József.

Az Izvesztyija napilap szerint az Inter 14 millió eurót ajánlott a magyar játékosért, amely elég is lett volna az átigazolási díjra, ám néhány apró részleten megbukott a megállapodás.

Dzsudzsák ügye azonban még nem zárult le: a neves Corriere dello Sport és Tuttosport is címlapján számolt be arról, hogy az Internazionale továbbra is intenzíven érdeklődik a szélső iránt, aki tudomásuk szerint a nyáron hagyhatja el jelenlegi klubját, és igazolhat a Serie A egyik meghatározó egyletéhez.

A középpályásért az angol Liverpool is konkrét tervekkel érkezett, de az üzlet rögtön kútba esett, miután kiderült, az angolok csak kölcsönvételben gondolkodtak, nem végleges átigazolásban, ami viszont nem felelt meg a Dinamónak.

forrás: NSO.hu