A Sport1 közvetíti a márciusi szentesi gálát

Hosszú kihagyás után ismét lesz Magyarországról élő ökölvívó-közvetítés a televízióban. A Sport Televízió és a Rácz Félix által fémjelzett Ferobox Event ugyanis megegyezett a március 23-i szentesi bokszgála közvetítéséről. 


Így már semmi akadálya, hogy a Sport Tv 2003 után újra itthonról sugározzon színvonalas bokszrendezvényeket, és megpróbálja felidézni a kiemelkedő nézettségű, többek között a Nagy „Csonttörő” János–Juan Pablo Chacón mérkőzésekkel fémjelzett gálákat.
 
„Mindig is örömmel támogattunk úttörő, ugyanakkor jelentős nézettséggel kecsegtető eseményeket. Szép emlékeink vannak Rácz Félix gáláiról, remélem, az újrakezdés is olyan sikeres lesz, mint a kétezres évek első felének gálái voltak” – mondta Máté Pál, a Sport Televízió főszerkesztője.

„A kedvező feltételek mellett elsősorban azért döntöttem a Sport Televízió mellett, mert országos lefedettséggel bír, illetve két és fél millió háztartásban jelen van, másodsorban mert rövid időn belül sikerült megegyeznünk a feltételekben. Nagyon fontos szempont volt, hogy az eseményeinket minél többen lássák. 

Most már rajtunk a sor, pontosabban Bedákon, Kovácson, Kelemenen, Nagyon és a többieken, hogy a lehető legmagasabb szinten kiszolgáljuk a nézőket” – fogalmazott Rácz Félix sportmenedzser.

A március 23-án 20.30-kor kezdődő televíziós közvetítésben a két címmérkőzés mellett Bedák Zsolt visszatérő mérkőzését láthatják a nézők.