WWE: Undertaker kihagyja a WrestleManiát!?

Elképzelhető, hogy Undertaker kihagyja az idei WrestleManiát, erről a legendás pankrátor egykori menedzsere, Paul Bearer beszélt. 



Triple H a Slammy Awardon kijelentette, hogy még biztosan látni fogjuk Undertakert. Mint ismert a 2012-es WrestleManián H és Taker egy Hell in a Cell mérkőzésen csapott össze egymással. A találkozó speciális bírója, Shawn Michaels volt. Nos, a legendás pankrátor WrestleMania szereplése megkérdőjeleződött, ugyanis egykori menedzsere, Paul Bearer érdekes dolgot árult el az egyik interjújában:

A kedvenc pankrátorom az elmúlt 20 évben már majdnem egy éve nincs jelen, és megérdemli a szabadságot. Istenem, azaz ember éveken keresztül vitte a hátán ezt a társaságot. Nem értek 100%-ban egyet azzal a kijelentéssel, amit Hunter állított, miszerint Undertaker visszatér a WrestleMania 29-en. Mert ő ilyet nem mondott.” – nyilatkozta Bearer a PWTorch-nak.

Érdekesség, hogy a Wrestling Observer korábbi híre szerint Undertaker ott lesz a WrestleManián és CM Punk ellen fogja kockára tenni a veretlenségét. Mint ismert a negyvenhét esztendős pankrátor az év legnagyobb eseményén eddig mind a 20 mérkőzését megnyerte! Több sportstatisztikával foglalkozó oldal is számon tartja a győzelmi sorozatát.


forrás: sport365.hu