WWE: A Rock megalázta CM Punkot, Cena következhet

A Rock a Raw adásában megalázta a WWE bajnokát, CM Punkot. Az előzetes tervek szerint a jelenlegi viszály után John Cena lehet a színész/pankrátor ellenfele. 


A 2013-as esztendő első Raw adásában CM Punk a Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Reigns) segítségével legyőzte Rybacket a TLC (asztal, létra, szék) mérkőzésen, így megvédte a WWE bajnoki címét. 

Fontos megjegyezni, hogy a harmincnégy esztendős pankrátor jelenlegi uralkodása már 414 napja tart, összességében pedig 442 napja birtokolja a szervezet legfontosabb bajnoki övét.

Visszatérve a Raw adására. A mérkőzés után CM Punk megkezdte a viszályát a Rockkal, aki pár pillanattal később megjelent. A negyvenesztendős színész/pankrátor utoljára a Raw 1000. részében (2012. július 23.) szerepelt. Nos, az ”Emberek Bajnoka” megígérte, hogy 20 nap múlva a Royal Rumble-on megtöri Punk uralkodását. A Rock és CM Punk viszálya a következő Raw-ban is folytatódni fog, amelyben az adás 20. évfordulóját ünneplik majd!
A tervek szerint a Royal Rumble-on a Rock megszerzi a WWE bajnoki címét, ezután viszályba keveredik majd John Cenával. A párharc visszavágóját az idei WrestleManián rendeznék meg, legalábbis a tervek szerint. A tavalyi WM-en a Rock – Cena mérkőzés nem volt az adás fénypontja, de komoly nyereséget termelt ez a konfliktus, így Vince McMahon folytatni szeretné.


forrás: sport365.hu