WWE: A Rock hatalmas bejelentést tett!

A Rock egy interjújában elmondta, hogy részt fog venni az április 7-én megrendezésre kerülő WrestleManián, sőt az övé lesz az egyik főesemény. 


Komoly bejelentést tett a Rock. A negyvenesztendős színész/pankrátor a TNT-n futó sorozatát, a Hőst népszerűsítette, amikor megkérdezték tőle, hogy ott lesz-e az idei WrestleManián. 

A pályafutása során 16 bajnoki címet szerző Rock elmondta, hogy a mostani lesz a WWE történelmének legnagyobb WM-je és az övé lesz az egyik főesemény. 

A 29. WrestleManiát április 7-én a MetLife Stadium-ban rendezik majd meg. Egyes hírek szerint 90 ezren tekintik majd meg a helyszínen a gálát.

Visszatérve a Rockra. Pár héttel ezelőtt felmerült annak a lehetősége is, hogy nem vesz részt a WrestleManián, ugyanis március 29-én kerül a mozikba G.I. Joe: Retaliation című film, amelyben ő az egyik főszereplő. 

A Rock-nak eleget kell tennie a szerződésének, vagyis a bemutatókkor a vörös szőnyegen kell tetszelegnie. Nos, a színész/pankrátor most megcáfolta a távolmaradásáról szóló híreket.
Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Rock a január 7-ei Raw adásban fog visszatérni a szervezetbe és minden bizonnyal beleavatkozik majd a CM Punk – Ryback TLC (asztal, létra, szék) WWE címmérkőzésbe. Mint ismert a Royal Rumble gálán a Rock megküzd majd a WWE regnáló bajnokával.


forrás: MTI