WWE RAW 2013. január 14. - 20 éve kezdődött...


Minden egy téli napon kezdődött. 1993. január 11-én hétfőn Vince McMahon megnyitotta a WWE/WWF új adását. A legnagyobb heti szupershow most ismét mérföldkőhöz érkezett: 20 éves a Monday Night RAW!
Az adás az elmúlt 20 év képmontázsával indul, majd Vince McMahon, a WWE atyja érkezik a houstoni arénába, hogy üdvözöljön mindenkit a RAW 20. évfordulós jubileumi adásán. Az üdvözlés után elmondja, hogy a két évtized alatt láthattunk akciót, könnyeket, romantikát és drámát, egyszóval szórakoztatást és több mint 4 milliárd néző élvezte hétről-hétre a Monday Night RAW-t, ami mára ikonná vált. Köszönetet mond a WWE Univerzum minden tagjának a sikerért, majd bejelenti ma estére a Dolph Ziggler vs John Cena steel cage mérkőzést, és The Rockot, aki ismét Rock-koncerttel szórakoztatja a közönséget.
Vince McMahon talán folytatná a ma esti fellépők ismertetését, ha nem szakítaná félbe Big Show zenéje.

Show - akit már csak volt világbajnokként említhetünk - elnézést kér mindenkitől, de úgy véli, hogy az ünnepléssel várni kell, előbb foglalkozni kell azzal a paródiával, ami pénteken történt.
Vince McMahon megemlít néhány dolgot, ami nem változott a 20 év alatt: pl. nem szereti, ha félbeszakítják és megmondják neki, mit kell tennie. Show elvesztette a nehézsúlyú világbajnoki címet Alberto Del Rio ellen a SmackDown-on, a mérkőzés néhány képkockáját meg is mutatja a chairman.
Big Show közli, hogy nem volt felkészülve egy Last Man Standing meccsre, és nem érti, Booker T miért írta ki őt egy ilyen típusú összecsapásra. Szerinte a SmackDown General Managere féltékeny rá és hőst akart csinálni Alberto Del Rioból. Azonban neki van egy sziklaszilárd szerződése (emlékezhetünk rá, még John Laurinaitis kötötte meg Show-val és az óriás igen komoly előnyöket élvez a többiekkel szemben)... Big Show meg akarja fosztani Alberto Del Riot a frissen megszerzett világbajnoki övtől.

Természetesen azonnal megszólal a mexikói zenéje és Ricardo Rodriguez felkonferálása után megérkezik a WWE új Nehézsúlyú Világbajnoka. Úgy látja, Big Show óriás akart lenni, de csak egy kis emberré vált, olyan, mint egy síró gyerek.
Albertonak azonban van egy ötlete, ahelyett, hogy itt panaszkodik Mr.McMahonnak, tegyenek ellene és egy visszavágót javasol ma estére. Big Show nem fogadja el a kihívást, és éppen ez az, ami miatt idáig jutott: nem volt felkészülve pénteken és nem készült visszavágóra ma este sem! Del Rionak kényszerképzetei vannak, ha azt hiszi, hogy erre fogja ma vesztegetni az idejét! Akkor fog harcolni Alberto Del Rio ellen, amikor ő akar, erre a legalkalmasabb időpont és helyszín pedig a Royal Rumble! Egy olyan intelligens ember, mint ő, a legmegfelelőbb csatateret választja ki. Az emberek nem a Royal Rumble győztesről, nem CM Punkról és The Rockról fognak beszélni, hanem Big Show-ról, aki visszaveszi a világbajnoki övet, tehát Del Rio élvezze ki a 15 perc hírnevét.

Del Rio lazán kövér seggfejnek nevezi Big Show-t, aki azonnal McMahonhoz fordul és reklamál, hogy egy ilyen ember a nehézsúlyú világbajnok? A közönség pedig egyetért Alberto kijelentésével. A mexikói nyugtatja az óriást, nem minden rossz azért, ő és Ricardo készültek egy kis meglepetéssel.
Ricardo egy vödröt fog, Show pedig figyelmezteti, hogy ha le meri önteni, eltöri a gerincét!
Ricardo nem vizet, hanem konfettit borít Show-ra, aki ettől is begurul és támadna. Del Rio azonban közbelép, kioszt riválisának egy Hurricanranat és egy rúgást, Show pedig jobbnak látja, ha távozik.

A reklámblokk után láthatjuk, ahogy annak idején Bob Barker vezette házigazdaként a RAW-t, majd következik az első meccs.

Randy orton vs Wade Barrett
A WWE csúcsragadozója és az Interkontinentális Bajnok között nem újkeletű az ellentét, bizonyára sokan emlékeztek rá, hogy hónapokkal ezelőtt Orton épp Barett miatt sérült meg.
Ortonnak tehát lenne mit törlesztenie, de Barrett is odateszi magát.
A mérkőzésen mindketten többször próbálnak kopogtatni eredménytelenül. Végül Orton RKO kísérletét Wade kivédi, sőt ő ad egy Bulhammer elbow-t, ami után a Vipera már nem képes felkelni.
A győztes: Wade Barrett.

A reklámblokkban olvashatjuk, hogy amikor a RAW 1993. január 11-én debütált, Kofi Kingston 11, Cody Rhodes 7, AJ pedig mindössze 5 éves volt.

A backstage-ben Eve Torres megy oda Booker T-hez és Teddy Longhoz. Booker közli a lánnyal, hogy ma este speciális mérkőzése lesz, amin meg kell védenie a Díva Bajnoki övet. A meccsen nem csak kopogtatással lehet nyerni. Ha Eve megpróbálja elhagyni az arénát, vagy diszkvalifikáltatja magát, el fogja veszíteni a címét. A kihívója ezúttal is Kaitlyn.
Eve egyáltalán nem örül, hisz most nem lesz kiút, nem tarthatja meg trükközéssel az övet. A lány megpróbál hízelegni Bookernek, ő azonban kineveti. Eve dühében lekever egyet Teddynek.

Michael Cole mutat egy összefoglalót a Team Hell No újabb találkozásáról Dr.Shelbyvel.
Daniel nem érti, miért kell nyomon követni őket, ráadásul egyikük sem akar ott lenni. Megállapodnak abban, hogy a mielőbbi kikerülés érdekében hazudni fognak. Amikor Shelby megérkezik, csoportos ölelés következik, majd kérdéseket tesz föl a két szupersztárnak, hogy lássa, hogy állnak a dühkezeléssel. 
Úgy véli, szabadon elmehetnek, de előtte még egy dolgot ki akar próbálni. Az általános kérdésekre (pl. mit szeretnek a másikban) profin válaszolgatnak, azonban jön a fő teszt.
Shelby a Rhodes Scholars tagjait hívja be, hogy kiváltsák a dühöt Danielből és Kane-ből, ő pedig megfigyelhesse, hogyan kezelik a helyzetet. A dolog azonban másként sül el. Amikor Sandow közli, hogy Dr.Shelby maga a hiba, sokkal jobb lenne Dr. Phil, a terapeutánál szakad el először a cérna. Ki akarja zavarni Rhodes-ékat, ehhez pedig Kane és Danien azonnal kétkezi segítséget is nyújt.

A bejátszás után az aréna elsötétül, a lángok felgyulladnak és megérkezik a Team Hell No.

Kane vs Damien Sandow
Cody és Daniel ezúttal csak kísérők és a ring mellől biztatják társaikat. Kane karakteréhez méltóan kezd, Sandow pedig egy kihívóhoz méltóan próbál visszatámadni. A mérkőzés nem tart sokáig, Kane kiosztja a Chokeslamet és kopogtat.

A RAW fennállásának 20. évfordulóján elkezdődik a Hall of Fame-be a jelölés. A Dicsőség csarnokába minden évben a WrestleManiát közvetlenül megelőzően jutnak be a nevezettek.
Visszanézhetjük az adás elejéről a Big Show-Del Rio történést, majd Justin Roberts konferálja fel a 2013-as év első Hall Of Fame jelöltjét, aki nem más, mint a hardcore legenda, Mick Foley.

Foley - bár hivatalosan visszavonult a ringtől - rendszeresen szerepel a WWE adásaiban. A háromszoros WWE és 11-szeres Tag Team Bajnok köszönetet mond a meleg fogadtatásért, többre azonban nincs ideje. Megszólal egy új zene és a közönség sorai között feltűnnek a The Sield tagjai. Egyértelmű a szándékuk, azonban Ryback is megérkezik, hogy megakadályozza a támadást Foley ellen!
A Sin City Cíborg egyedül most sem képes legyőzni a Pajzsot, de nem is marad sokáig egyedül, Randy Orton is beszáll a bunyóba és nem maradhat távol Sheamus sem!
Dean Ambrose, Seth Rollins és Roman Reigns esélyei így közel nullára csökkennek, a Shield ma nem volt sikeres.

Josh Matthews lép a ringbe, hogy Rybacket kérdezze. Ryback arról beszél, hogyan tette lehetővé a Shield CM Punknak minden egyes alkalommal a menekülést, amikor küzdöttek. Minden alkalommal segítettek neki, hogy a WWE Bajnoki övvel távozhasson. Nem tud megnyugodni, amíg nem adja ezt vissza a Shieldnek mindazért, amit elvettek tőle. "Feed Me Shield" - kezdi kántálni fenyegetően.

A múlt adásaiból láthatunk egy montázst, majd a dívák meccse következik.

WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Eve Torres vs Kaitlyn
Eve Torres 2012. szeptember 16-án szerezte meg az övet, miután Katilynt a backstage-ben rejtélyes támadás érte. Azóta több címvédés is volt, ám Eve minden alkalommal megtalálta a módját, hogy bajnok maradjon. Ma trükkökkel nem érhet el eredményt.
A két lány a téthez illően küzd, és felváltva kerülnek előnyös pozícióba. A mérkőzés végén Kaitlyn egy hatalmas Spear-rel teríti le Evet, majd kopogtat.
A győztes és a WWE Új Díva Bajnoka: Kaitlyn!

Josh Matthews a backstage-ben Brodus Clay-t kapja mikrofonvégre annak kapcsán, hogy a múlt héten CM Punk csőbomba akciója során őt is pejoratívan említette.
Brodus szerint Punk jobban tenné, ha többet nem venné a szájára a nevét. A csőbombája hamarosan az arcába robban - mondja, majd elsétál.

Láthatjuk a 2007. március 12-i adásból Vince McMahon és Donald Trump összeugrását, majd Brodus vonul be a lányok kíséretében.

Brodus Clay vs CM Punk
Oké, hogy Punk szájára vette Brodust is, az azonban talán meglepő, hogy a Funkasaurus a WWE Bajnokot kapja ellenfeléül. Természetesen Brodus alkatilag bőven felveheti a harcot Punkkal, és ezt is teszi. A kemény kezdést követően CM Punk jobbnak látja, ha elhagyja a ringet egy kis időre, amikor visszatér, Brodus agresszíven fogadja. Ám hiába a erőfölény, CM Punk képes fordítani. Az Anaconda Vice feladató mozdulattal kopogásra kényszeríti Clayt és a bajnok megnyeri a meccset.

CM Punk meghazudtolná magát, ha nem fogna mikrofont és nem válna ismét csőbombává. Elmondja, hogy csak azért jött, hogy azt csinálja, amit minden hétfő este tenni szokott. The Rock majd később jön és azt csinál, amit akar. Egy azonban biztos: The Rock nem fog távozni a Royal Rumble-ről a WWE övvel, ő fog győzni, mert ő a legjobb a világon. És ez tény.

Ismét látunk néhány őrült pillanatot az elmúlt évtizedekből, majd a backstage.-be kukkantunk, ahol Mick Foley a gyerekeivel beszél telefonon. The Rock megy oda hozzá, Foley leteszi a telefont és kezet nyújt neki. The Rock mintha nem akarná elfogadni, közli, hogy nem azért jött ide, hogy megrázza Mick kezét.
Ez azonban csak tréfa, a két legenda felnevet és megölelik egymást. 
The Rock gratulál Foley-nak a Hall of Fame jelöléshez. Mick Rock szavait használja többször is: Végül... Majd közösen mondják el, hogy Végül the Rock visszatért Houstonba. The Rock azonnal rögtönöz is Foleynak egy rigmust, bemutatnak egy kis Rock'n'Sock komédiát.
Vickie Guerrero lép oda hozzájuk és közli, hogy nem hallja tőlük a saját gondolatait sem, fogják be a szájukat. Ez az ő show-ja, nem Rocké és nem Foley-é. 
Egyiküknek sincs mondanivalója, Vickie távozik. 
Rock azt mondja Mick-nek: mindent a megfelelő helyen és időben. Bízzon benne és élvezze a Rock koncertet.

Over the Top Rope Challenge: Sheamus vs. Heath Slater, Jinder Mahal és Drew McIntyre
Sheamus a teljes 3MB-t kapja ellenfélnek, ráadásul egy olyan meccsen, ami szinte egy mini Royal Battle. Csakhogy itt három fő van egy ellen...
A 3MB tagjai segítik egymást, mikor McIntyre és Mahal már a ringen kívül van, két irányból próbálják Sheamust átlendíteni a köteleken.
Ez sikerül is, a győztes a 3MB, a s rácok nagy ünneplésbe kezdenek a ring közepén.
Sheamus azonban nehezen bírja, hogy veszített. Először Mahalt kapja ki lábánál fogva a ringből, majd kioszt egy-egy Brogue Kick-et Slaternek és McIntyre-nek.

Josh Matthews az öltözőben keresi meg John Cenát, hogy a ma esti Steel Cage meccsről és Big E.Langstonról kérdezze. Cena úgy véli, hogy a 20. évfordulós adásban nem Big E-ről, hanem Austinról, Rockról, Kane-ről, Takerről, HBK-ről, Hoganről... kéne beszélni. Majd elhallgat és azt mondja, ez hiba volt. John Cena viccet csinál a saját történetéből és megígéri, hogy Ziggler el fog takarodni...

Ismét megnézhetjük a Shield félresikerült akcióját, majd The Miz érkezik, hogy a MIZ TV speciális, 20. évfordulós adásával jelentkezzen. Vendége az egyetlen kétszeres Hall Of Famer: Rick Flair. 
Flair mindent elért a RAW-ban, de Miz szeretné tudni, mi volt a kedvenc pillanata az elmúlt 20 évből. Flair szerint életének legemlékezetesebb éjszakája az volt, amikor Shawn Michaels-nek köszönhetően búcsút mondott a RAW-nak és visszavonult. De nem a múltról, hanem a jövőről akar beszélni, és ez a szervezet egyre növekszik, egyre nagyobb és jobb lesz. Megtiszteltetés, hogy itt lehet és várja a napot, amikor Ryback kicsinálja a Shieldet.
Mizzel közösen szórakoznak kicsit, majd ismét megnézhetünk néhány régi pillanatot, ebben a montázsban azonban a múlt nagyjai mellett a jelen szupersztárjai is jelentős szerepet kapnak.
Miz szerint a filmkockákból hiányzott a múlt egyik legnagyobb jelmondata. Rick Flair belekezd, de Antonio Cesaro zenéje félbeszakítja.
Az US Bajnok kezében egy amerikai zászlóval érkezik és közli, hogy neki nincs szüksége jelmondatokra, nincs szüksége mankókra. Miz és Flair azt testesítik meg, ami Amerika valójában. Egy bukott, sikertelen valóságshow-sztár, aki a régi nagyságokra fókuszál és vendégül lát egy 16-szoros világbajnokot, aki 10 millió dollárt keresett, de húszat költött. - Harmincat - szól közbe Flair.
Cesaro folytatja: Rick Flair olyan, mint Amerika. Nagy volt egyszer, de most semmit sem tud felmutatni. legfeljebb a bárpultokat, ahol már képtelen fizetni. Felemeli négy ujját, de ami egykor a Four Horseman jelképe volt, az mára Rick Flairnek csak egyet jelenthet, a négy elvált feleséget.
Miz ideges lesz, szétdobálja a székeket és kiáll a Hall of Famer mellett. Kihívja egy meccsre Cesarot, de az US Bajnok szerint ez tipikusan amerikai. Ő jobb ember és elsétál. Elsétálna, de Rick Flair nem engedi, sőt ő adja Cesaronak az első ütéseket. Aztán odadobja Miznek, aki egy Skull Crashing Finale-vel fogadja. Cesaro megkapja a Figure Four szorítást is, majd kilökik a ringből. Moz és Rick Flair ünnepel. 

Az 1998. január 19-i RAW-ból láthatunk részletet, azt a pillanatot, amikor Mike Tyson megjelent az adásban.

Daniel Bryan vs Cody Rhodes
Kane és Damien Sandow összecsapása után a Team Hell No, illetve a Rhodes Scholars másik fele is ringbe lép.
Cody Bryan lábát támadva, keményen kezdett, ám ennek ellenére Daniel képes volt fordítani. Ennek ellenére hihetetlen gyorsan, alig több mint egy perc alatt Daniel Bryan győzött. Elkapta COdyt a Yes Lockkal és feladatta vele a mérkőzést.

Eve magából kikelve nyilatkozik Matt Strikernek. Ő áldozat - mondja és az embereket, a szupersztárokat, a rajongókat okolja. De nincs szüksége sem a rajongókra, sem a WWE-re, mert valóságshow-t akar.
A háromszoros díva bajnok meglepő bejelentést tesz: Kilép a WWE-ből!

A backstage-ben AJ és Big E.Langston látható. AJ kedvenc pillanatai az elmúlt 20 évben a romantikus percek voltak. A WWE esküvők.Pl. Edge és Lita szertartása, bár azt Kane félbeszakította.
Vagy Triple H és Stephanie McMahon házasságkötése, ám ekkor HHH támadt apósára és dobta el a gyűrűt.
Langston szerint mindegyik szép volt, de volt egy, ami könnyeket fakasztott. Ez nemmás, mint AJ és Daniel Bryan esküvője. A képkockák láttán a lányt elöntik az érzelmek, ez volt élete legjobb pillanata - mondja, - de elvesztette. Mindent elveszített egyetlen ember miatt, John Cena miatt!
Ziggler érkezik és átöleli AJ-t, majd megígéri Cenának, hogy olyan fájdalmat fog okozni neki, mint amilyet ő is okozott. És ha ma este Ziggler nyerni fog, az lesz a legnagyobb show a Monday Night RAW 20 éves történetében.

Újabb Hall Of Famer érkezik: Jim Ross. JR helyet foglal a kommentátorok között és felvezeti a következő meccset.

Dolp Ziggler vs John Cena Steel Cage mérkőzés
A ketrec leereszkedik, az ajtók bezáródnak, Dolp Ziggler pedig ahelyett, hogy felvenné a harcot, azonnal az egérutat keresi. Cena kétszer is visszarántja, így nem marad más lehetősége, mint küzdeni.
Egész jó kis meccs kerekedik és eljön a pillanat, amikor Ziggler kimászna az ajtón. Cena belülről a lábát, Big E.Langston kívülről a karjait húzza, Dolph pedig ordít a szakítópróbától.
Ziggler nem tud kijönni, így hemperegve próbálnak megfelelő fogást keresni feladatáshoz. Dolph-nak sikerül, ám Cena kijön a Sleeper Hold-ból és Zigglerrel a hátán felmászik a felső kötélre, hogy onnan ugorjon.
Ziggler elterül, John Cena elindul kifelé, de nem jut át az ajtón. leteríti ellenfelét és másodszor is megcélozza a kijáratot, azo9nban Big E.Langston rácsapja az ajtót! Ziggler kopogtatna, de Cena kettőnél kirúg. Aztán mindketten kifelé indulnak: Dolph a kijáraton, Cena a ketrec tetején átmászva. Kihasználja a lehetőséget, és visszaadja Dolph-nak, amit ő kapott Langstontól: Lábbal rárúgja az ajtót. Ziggler elterül, Cena azonban kénytelen irányt váltani, mert Big E. egy acélszékkel támadja! Aztán jön a Zig Zag, de John Cena kettőnél ismét kirúg és nincs ez másként pillanatokkal később a DDT után sem.
AJ egyre idegesebb, ordítva rázza a rácsot és lebontja a kommentátorok asztalát. Majd - hiába próbálják lebeszélni a mérkőzésvezetők - megindul a ketrec oldalán felfelé. Big E.Langston a könnyebb utat választja: ő az ajtón megy be, kezében Ziggler MITB táskája. Cena pofozni kezdi, Dolph pedig Big E. segítségére sietne és a Money in the Bank táskát felkapva csapná le John Cenát. Ő azonban elhajol és Ziggler telibe találja Langstont. A srác kifekszik, Ziggler kap egy AA-t, John Cena pedig kopogtat, majd kisétál a steel cage-ből.
A mérkőzés győztese: John Cena.

Nincs más hátra, mint The Rock és a Rock-koncert. A WWE egyik legismertebb szupersztárja az után, hogy komoly hatással volt a RAW 20 éves történelmére, ma a jubileumi adásban saját magát is ünnepli.
Megmutatja a RAW debütáló képét, abban az időszakban Rocky Maivia-ként jelent meg. Megmosolyogja a ma már komikusnak ítélt hajviseletét és a ruhát, amiben szerinte úgy néz ki, mintha egy elmebeteg szökött volna meg, hogy hallja a Backstreet Boys-ot.
The Rock szerint ez a kép, a Rocky Maiviaként eltöltött idő bizonyítja, hogy ha ott vagy fejben, akkor bármit képes vagy legyőzni.
Ma este azonban nem a múltról van szó, hanem a jelenről és itt ideje, hogy a Rock koncert visszatérjen.
Elhelyezkedik és elsőként a Heartbreak Hotelt kezdi el. A dalt egy "díváról" énekli, aki ronda öltönyt visel és nagy, lógós mellei vannak. A kivetítőn megjelenik Paul Heyman képe. :D
Rock elénekli a titkot Heymanről: kövérsége elfedte a kicsi péniszét, és már évek óta nem látta.
Rock köszönti a közönség soraiban a ZZ Top tagját, Dusty Hillt, majd elmondja, hogy a kedvenc görbéje egy nőn... Mielőtt bárki másra gondolna, nem, nem az. Ez egy családi show - mondja. A kedvenc görbéje a mosoly. 
Van egy nagyon különleges hölgy, akinek mindenképpen akar énekelni egy nagyon különleges dalt. Vickie Guerrerot hívja maga mellé, és Vickie bár habozik, de bejön az arénába.
Az Eric Clapton dalnak Vicki nem annyira örülhet. Rock elmeséli, hogy a nő felveszi a ruháját, átkeféli a haját, majd kéri őt, pillantson rá, jól néz-e ki. Ő azonban azt énekli, szörnyen nézel ki ma este! Visszaél a hatalmával, szemétkedik az egész stábbal, úgy öltözik mint egy kurva, de nem a drága fajta... Menj ki a reptérre, húzz el egy egyirányú útra, mert ribi, szörnyen nézel ki ma este...
Vickie Guerrero visít Rockra, hogy merészel énekelni neki!
Amikor a rajongók is Rockkal énekelnek, közel állhat egy szívrohamhoz...
Aztán The Rock félreteszi a gitárt és azzal az emberrel akar beszélni most azonnal, akinek szét fogja rúgni a seggét. Kihívja CM Punkot, aki a nemrég megénekelt Paul Heyman kíséretében meg is érkezik. Megállnak a bejáratnál, Rock azonban a ringben akarja látni Punkot, mert néhány ténnyel szembesítené.
CM Punnk egyelőre semleges területen marad, Rock pedig elkezdi sorolni a tényeket.
Tény, hogy az embernek mögötted, a menedzserednek lógós mellei vannak - mondja.
A múlt héten CM Punk azt mondta Rocknak, túl rövid a keze ahhoz, hogy egy Istennel boxoljon. Tény, hogy CM Punk nem Isten! - mondja Rock. De Isten a tanúja, hogy 13 nap múlva legyőzi CM Punkot a WWE Cím meccsen!
Punk átadja Hemynnak az övet, súg neki valamit, majd a ringhez fut. Rock már várja, egymásnak esnek. A mérkőzésvezetők érkeznek, hogy szétválasszák őket.

A 20. évfordulós RAW adás ezzel ért véget. Bizonyára mást is vártunk, talán többet, talán többeket. A korábban felröppent hírekkel ellentétben távol maradtak sokan, akik meghatározó szerepet töltöttek be ebben a két évtizedben, és jó lett volna látni őket. Az adás a visszatekintések mellett a Cena-Ziggler és a Punk-Rock konfliktusra volt kihegyezve, és a Royal Rumble-ig, azaz január 27-ig ez valószínűleg folytatódni is fog.




By.Rulez.MNR.01.14.13.HQ Pt1 (1) by drmasti5050

By.Rulez.MNR.01.14.13.HQ Pt1 (2) by drmasti5050

By.Rulez.MNR.01.14.13.HQ Pt1 (3) by drmasti5050

By.Rulez.MNR.01.14.13.HQ Pt1 (4) by drmasti5050

By.Rulez.MNR.01.14.13.HQ Pt1 (5) by drmasti5050
Forrás: http://www.wwe.abbcenter.com