WWE: Randy Orton és Sheamus is hatalmas bejelentést tett

A Virginia államban található Richmondban rendezték meg a péntek esti SmackDown 698. részét, amelyben Randy Orton és Sheamus is komoly bejelentést tett. 


Az elmúlt hetek legfontosabb WWE eseményeit foglalták össze, majd Randy Orton következett. A visszatérő ”Vipera” elmondta, hogy az újév első SmackDown-ján tesz egy újévi fogadalmat. Nehézsúlyú világbajnok akar lenni! Nem is olyan régen ez az ő adása volt, de a dolgok megváltoztak. Mivel visszaszeretné kapni azt ami az övé, így bejelentette, hogy részt vesz a 2013-as Royal Rumble mérkőzésen. Érkezett Sheamus. A ”Kelta Harcos” kijelentette, hogy nem akarta megzavarni Ortont, de ő is beakarja jelenteni a részvételét a Royal Rumble mérkőzésre (ő a címvédő). Sheamus megakarta köszönni Ortonnak azt, hogy a heti Raw adásban segített neki a Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins, Roman Reigns) ellen. 

A ”Vipera” kijelentette, hogy ő nem Sheamusnak akart segíteni, azt csakis saját maga miatt tette, hiszen a csapat őt is megtámadta. Orton arról is beszélt, hogy a Royal Rumble is róla fog szólni, nem pedig az ír pankrátorról. A ”WWE Csúcsragadozója” elmondta, hogy a mostani összecsapáson azzal szerez, majd hírnevet magának, hogy kiejti az egy évvel ezelőtti győztest. Sheamus megfenyegette Ortont, majd érkezett a Nehézsúlyú világbajnok, Big Show. A bajnok szerint, ha Orton és Sheamus közül valamelyik túléli a Royal Rumble mérkőzést, annak szembe kell néznie vele és az öklével.
Show kijelentette, hogy ő ismét leüti majd Sheamust, míg eltapossa a ”Viperát”, ugyanis ő a WWE történelmének legkeményebb bajnoka. A US bajnok, Antonio Cesaro jelent meg. A svájci pankrátor megsértette az amerikaiakat, azon belül a lustákat és a túlsúlyos embereket. Orton kijelentette, hogy ő szívesen adta mindkettőjüknek egy RKO-t. Érkezett a SmackDown igazgatója, Booker T, aki bejelentette, hogy Big Show és Cesaro megmérkőzik Sheamusszal és Ortonnal.

A Miz Heath Slater ellen mérkőzött meg. A találkozó közben a bíró elküldte a ring mellől Jinder Mahalt és Drew McIntyret, azaz Slater társait. Az összecsapást végül a Skull-Crushing Finalevel a Miz nyerte meg. Wade Barrett egy interjúban kijelentette, hogy az adásban ismét legyőzi majd Kofi Kingstont. A Great Khali, Hornswoggle és Natalya párosa két vállra fektette Primo, Epico és Rosa Mendes teamjét. Kingston megígérte, hogy visszaszerzi az Interkontinentális bajnoki címet Barett-től.

Az Interkontinentális bajnoki címmérkőzéssel folytatódott az adás. A SmackDown legjobb összecsapásán Wade Barrett a Bull Hammer elbow-val megverte Kofi Kingstont, így megvédte a bajnoki övét. Tamina Snuka legyőzte Laylát. A hétfő esti Raw főszegmensét foglalták össze, majd következett az adás főmérkőzése. Igaz előtte bejelentésre került, hogy a jövő heti Raw részben CM Punk és Ryback összecsap egymással a WWE bajnoki címért, ezen felül visszatér a Rock. Sheamus és Randy Orton párosa két vállra fektette Big Show és Antonio Cesaro duóját, igaz a találkozó végén Orton ellopta a ”show-t” a társa elől.


forrás: sport365.hu