WWE: Brock Lesnar hamarosan visszatér!

Minden bizonnyal február végén fog visszatérni Brock Lesnar. A korábbi WWE és UFC bajnoknak a WrestleManián lesz egy mérkőzése. 


Brock Lesnar utoljára a 1004. hétfő esti Raw részben (2012. augusztus 20.) szerepelt, azóta szabadságát tölti, igaz ezért is komoly fizetést kap a WWE-től. Nos, Lesnar a storyline szerint nem szabadságon van, hanem Triple H legyőzése után felbontotta a WWE-vel a szerződését és ismét elhagyta a szervezetet. Mivel a korábbi UFC bajnokot az idei WrestleManiáig szerződés köti a WWE-hez, így értelemszerűen az év legnagyobb eseményén ismét ringbe fog lépni.

A WWE tervei szerint a harmincöt esztendős pankrátor, aki 5 millió dollárt keres február végén fog visszatérni és megkezdi a viszályát a WM-es ellenfelével. Minden bizonnyal az Elimination Chamber utáni Raw (február 18. – a Rock is feltűnhet a részben) adásban lehet Lesnar visszatérése, ugyanis a WrestleMania előtt ez az utolsó előfizetéses gála.
Mivel a WM-et április 7-én rendezik meg, így konkrét tervek még nincsenek Lesnarrel kapcsolatban, de minden bizonnyal egy Triple H elleni visszavágó vár majd rá. A ”Game” mellett még felmerült a Rock és természetesen Undertaker neve is. Paul Heyman miatt a CM Punk elleni összecsapás sem lenne elképzelhetetlen. Egy biztos az idei WrestleManián feltűnik majd Lesnar, Triple H, The Rock, The Undertaker, John Cena, CM Punk, Sheamus, Randy Orton és Ryback is!


 forrás: sport365.hu