Vitalij és Vlagyimir Klicsko is David Hayet akarja!

A Klicsko-testvérek menedzsere, Bernd Boente a Sky Sportsnak elmondta, hogy a 2013-as esztendőben David Haye összecsap valamelyik fivérrel.


David Haye már hónapok óta ”üldözi” Vitalij Klicskót. Nos, a brit ökölvívó minden bizonnyal sikerrel járt, ugyanis a Klicsko-testvérek menedzsere, Bernd Boente érdekes dologról beszélt: „Haye lehet, hogy bokszolhat Vitalijjal, de az is lehet, hogy Vlagyimirral fog találkozni a következő évben. David határozottan egy feltűnő alak, személyiség és állandóan ott van a médiában. Szóval miért ne? Arról sem szabad megfeledkezni, hogy mi sosem zártuk ki a visszavágó lehetőségét David és Vlagyimir között, tehát ez is az ’úton’ van.” – mondta a Sky Sportsnak Boente.

 Nos, Vlagyimir Vitalijjal ellentétben biztosan folytatja a pályafutását, sőt a WBA (Boksz Világszövetség) elrendelte a számára a kötelező címvédő mérkőzést. Korábban már beszámoltunk róla, hogy a boksztörténelem egyik legrégebbi szervezete ”megfenyegette” az ukrán világbajnokot, hogy február 26-ág kikell állnia Alexander Povetkinnel. Amennyiben ez nem történik meg, akkor elveszik tőle a címet.
Vitalij az ígérete szerint az év elején jelenti be a döntését a pályafutásával kapcsolatban. Mint ismert Klicsko pártja bekerült az ukrán parlamentbe, így elképzelhető, hogy visszavonul. Érdekesség, hogy a WBC-nek (Bokszvilágtanács) ismét elkellett halasztania a Chris Arreola – Bermane Stiverne összecsapást, amelynek győztese lesz Vitalij hivatalos kihívója, így a szervezet nem állna a Haye elleni mérkőzés útjába.


forrás: sport365.hu