TNA: Megalázták Hulk Hogant és Stinget

Az Impact Wrestling 445. részében az Aces & Eights tönkretette Hulk Hogan lányának az esküvőjét, nem mellesleg a csapat megverte az igazgatót és Stinget is. 


Az adás főeseményén rendezték meg Brooke Hogan és Bully Ray esküvőjét. Fontos megemlíteni, hogy az adásban Sting meggyőzte arról Hulk Hogant, hogy neki a lánya mellett a helye, így a ”Hulkster” kísérte az oltárhoz az arát. Mindkét fél elmondta a fogadalmát, majd a ceremóniát vezető pap összeadta volna Brooke-ot és Rayt, ekkor Taz közbevágott és megkérdezte a pankrátortól, hogy tényleg ezt akarja csinálni. 

A kommentátor utolsó kérdése azt volt, hogy csak neki van melege itt. Taz levette a zakóját, amely alatt egy Aces & Eights mellény volt! A szegmens végén a csapat tagjai megtámadták Hogant, Rayt, Stinget és a vendégeket is. Taz révén még egy taggal bővült az Aces & Eights csapata, de vajon hogyan folytatódik tovább a viszály.
Jeff Hardy a Genesisen megvédte a TNA Nehézsúlyú világbajnoki címét. Az Impact Wrestling adásában Hardy elismerte, hogy Austin Aries és Bobby Roode is nagyszerű pankrátorok, de továbbra is ő a világbajnok. A TNA egyik legismertebb pankrátora arról is beszélt, hogy ő mindig is a szurkolókért harcol és ez továbbra is így lesz. A ”Charismatic Enigmát” új kihívója, Christopher Daniels és annak barátja, Kazarian szakította félbe. Kaz elmondta, hogy egy hét múlva (az Impact Wrestling adásában) Hardy megküzd Danielsszel, aki legyőzi majd őt és elveszi tőle a világbajnoki övet.

Daniels is mikrofont ragadott. A kihívó elmondta, hogy ő legyőzte AJ Stylest, nem mellesleg James Stormot is megverte, majd megsértette  a szurkolókat. Hardy kijelentette, hogy most azonnal csapjanak össze, de ez rossz ötletnek bizonyult, ugyanis Daniels és Kazarian kettőse elbánt vele, majd Hardy-nak segített Storm. A konfrontációból végül egy mérkőzés lett. Az összecsapást Hardy-ék nyerték meg, de a találkozó után Daniels megtámadta a bajnokot.

A TNA Gut Check próbálkozója, Jay Bradley szerződést kapott. Az adásban Kenny King csalással verte meg Christian Yorkot. Velvet Sky a Genesis után csütörtökön is legyőzte Gail Kimet, így megerősítette első számú kihívói pozícióját. Bobby Roode és Austin Aries immáron egy csapatot alkot! A két nagyképű pankrátor elmondta, hogy az Impact Wrestlinget csakis miattuk nézik, de ezért semmilyen elismerést sem kapnak és ez az oka annak, hogy kölcsönösen tisztelik egymást. Az új teamet Chavo Guerrero és Hernandez szakította félbe. A szegmens végén a csapatbajnokok megtámadták Ariest és Roode-ot.



forrás: sport365.hu