Randy Orton marad a WWE-ben!

A WWE egyik legismertebb szupersztárja, Randy Orton a Twitterén cáfolta a távozásáról szóló híreket. A pankrátorral komoly tervei vannak a szervezetnek.



Az elmúlt hetekben felmerült annak a lehetősége, hogy Randy Orton a 2013-as évben egy hosszabb szabadságra megy. A PWInsider.com kész tényként közölte a ”Vipera” távozását, de a pankrátor most megcáfolta az oldal állítását: „Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy szabadságra megyek-e. Úgy gondolom, hogy néhány online oldal állítja ezt rólam. Ez nem igaz. Emberek lépjetek a lista következő híresztelésére.” – írta Twitterén a kilencszeres világbajnok.

Érdekesség, hogy Orton a 2012-es esztendőben többször is kényszerpihenőre szorult. A ”Vipera” agyrázkódással, váll-, és deréksérüléssel is bajlódott, nem mellesleg megsértette a WWE Wellness Programját, amelyért 60 napra felfüggesztették őt. Nem szabad megfeledkezni arról, hogy Orton másodszor szegte meg a szervezet szabályait, azaz a következő kihágásánál elbocsátják őt.

Annak ellenére, hogy Orton a szakadék szélén táncol Vince McMahon még mindig topsztárként kezeli őt és komoly tervei vannak vele. A WWE atyja állítólag Nehézsúlyú világbajnokot akar csinálni a ”WWE Csúcsragadozójából”, aki már hónapok óta egy heel fordulatért könyörög.


Forrás: http://sport365.hu