Pál Dénes nyerte a Voice-ot

Hatalmas volt a feszültség a Voice döntője előtti utolsó napokban a TV2 énekes show-műsorának kulisszái mögött.
A négy döntős éjt nappallá téve készült a nagy megmérettetésre, amely péntek este ért véget. Próbálták kizárni a külvilágot, de ez nem sikerült maradéktalanul. Pál Dénes (21) óriási népszerűsége ugyanis óhatatlanul befolyásolta a másik három versenyző hangulatát.
A stábtagok, de még az újságírók is többször kaptak el olyan mondatokat Nádor Dávidtól (28), Gájer Bálinttól (32) és Weisz Viktortól (31), amelyekkel be-beszólogattak a miskolci fiúnak. Hol a legendás szemébe mondták, hol a háta mögött.
– Nehogy már a Voice-t ne egy hang, hanem két szem nyerje – fogalmazták meg szívfájdalmukat a vetélytársak, akik változatos formában adtak hangot véleményüknek. A csütörtök délutáni próbán például, amikor a műsor eleji bemutatást próbálták a fiúk, Pál Dénes neve hallatán folyamatosan lányos sikítást utánoztak, miközben a közönségkedvenc kényszeredetten mosolygott. Persze ez tűnhetett haveri zrikának is, de nem az volt. Sokkal inkább a fődíjért folytatott küzdelem része.
Miközben pedig három ellenfele változatos módszerekkel próbálta gyengíteni Pál Dénest, addig a fiatalember váratlan reakción törte a fejét.

– Arra gondoltam, ha én nyerek, adok a pénzből a három vetélytársamnak is – árulta el meglepő tervét még a döntő előtt. – Tízmillió forint nagyon sok pénz, biztos nem költeném el. Arra azonban nagyon vágyom, hogy elvihessem végre a családomat pihenni. Ez rám is rám fér már – tette még hozzá a közönségkedvenc.
forrás: BLIKK