Pacquiao: Jöhet a Márquez elleni visszavágó!

Manny Pacquiao tagadja, hogy bármilyen betegségben is szenvedne, sőt már a Juan Manuel Márquez elleni visszavágóra készül, amelyet a mexikói ökölvívó is szeretne. 


Pár nappal korábban beszámoltunk róla, hogy Manny Pacquiao orvosai attól tartanak, hogy a filippínó szupersztár a Juan Manuel Márqueztől elszenvedett brutális KO vereség miatt súlyos beteg lett. Dr. Rustico Jimenez szerint a bokszoló kézremegése egyértelműen Parkinson-kórra utal! Nos, a világ egyik legjobb ökölvívójának tartott Pacquiaót hiába győzködték az orvosai és a családtagjai arról, hogy fejezze be a pályafutását, ő mégis a folytatás mellett döntött.

Nos, Bob Arum már tervezi a Juan Manuel Márquez elleni ötödik összecsapást, amelyet minden bizonnyal idén szeptemberben rendeznek meg, méghozzá a Dallas Cowboys NFL stadionjában, ahol közel 80 ezer ember izgulhatja majd végig a találkozót. Érdekesség hogy, Pacquiao jelenleg 120 napos eltiltását tölti, amelyet a Nevada Állam Sport Bizottsága (NSAC) szabott ki rá. Az eltiltás miatt minden bizonnyal csak pár hónap múlva lesz végleges bejelentés a bokszoló ügyében.
Fontos megemlíteni, hogy Márquez egyik képviselője, Fernando Beltran az ESPNDeportes.com-nak elmondta, hogy a mexikói legendát is érdekli a Pacquiao elleni ötödik összecsapás. Beltran kijelentette, hogy annak idején a filippínó szupersztár is adott egy visszavágót Márqueznek, azaz kölcsön kenyér visszajár, alapon ő is megadná neki az újabb lehetősége.


forrás: sport365.hu