Haye megint beszólt Klicskónak

David Haye ismét megszólalt és természetesen Vitalij Klicskót vette célba a mondandójával. A brit ökölvívó ezúttal a hatalmas korkülönbséggel foglalkozott. 


Napjaink egyik legismertebb nehézsúlyú ökölvívója, David Haye folytatta a Vitalij Klicsko elleni hadjáratát. A harminckét esztendős brit ökölvívó az elmúlt időszakban többször is üzent már az ukrán világbajnoknak, aki egyelőre nem reagált riválisa piszkálódásaira. Nos, a korábbi nehéz-, és cirkálósúlyú világbajnok ezúttal Klicsko korával foglalkozott:

 „Úgy látom, hogy minél hosszabb időt hagy ki Vitalij, az annál rosszabb lesz neki. Én 32 éves vagyok, míg ő 41, szóval ha még öt évig vár, akkor én csak 37 leszek, ő pedig már az 50 közelében lesz. Minden tőle függ.” – mondta Haye a sportinglife.com-nak. Érdekesség, hogy a ”Hayemaker” utoljára tavaly júliusban bokszolt. Mint ismert Dereck Chisorát ütötte ki.
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a WBC (Bokszvilágtanács) nehézsúlyú világbajnokának a promótere, Tom Loeffler elmondta, hogy ha Klicsko folytatja a pályafutását, akkor áprilisban valamelyik németországi stadionban csaphat össze Haye-el, akinek a neve Vlagyimir következő ellenfeleként is felmerült.

forrás: sport365.hu