Cristiano Ronaldo: Maradok

Szerződése lejártáig, azaz 2015 nyaráig a Real Madridban szeretne futballozni Cristiano Ronaldo. 


"Amit tudok, az az, hogy ki akarom tölteni a szerződésem idejét a Real Madridnál. Hogy aztán azután mi lesz, arról fogalmam sincs" - idézte a portugál támadót a nemzetközi szövetség honlapja. A nyilatkozattal Ronaldo a további találgatásoknak kívánta elejét venni. Az utóbbi időben olyan hírek is keringtek, melyek szerint esetleg a Paris Saint-Germainhez vagy a Manchester Unitedhez igazol.


Csapata őszi teljesítményéről szólva a csatár elismerte, hogy a bajnoki szereplés kiábrándító volt. "Jelenleg nehéz helyzetben vagyunk, de a labdarúgásban semmi sem lehetetlen" - igyekezett lelket önteni csapata szurkolóiba.

A Real Madrid 19 fordulót, azaz a bajnokság első felét követően a harmadik helyen áll az FC Barcelona és az Atlético Madrid mögött. Az éllovas katalán gárdával szemben 18 pont a hátránya. Az erősen visszafogott bajnoki szereplés miatt mostanra a Bajnokok Ligája-menetelés vált első számú céllá Ronaldo szerint. A madridiak ellenfele a nyolcaddöntőben a portugál csatár korábbi együttese, a Manchester United lesz. 

"Nem lesz egyszerű, szerintem 50-50 százalék a továbbjutási esély. Azaz bizakodó vagyok" - adott pozitív végkicsengést nyilatkozatának.

forrás: sport365.hu