Vettel: "Még tudunk hova fejlődni!"

Sebastian Vettel szerint remek dolgokat értek el az elmúlt három évben, de fontosabb arra koncentrálni, ami előttük áll még. 


Vettel sorozatban másodjára védte meg a címét, és minden idők legfiatalabb háromszoros világbajnoka lett a Brazil Nagydíjon. Rajta kívül csak kilencen nyertek eddig kettőnél több bajnokságot, és a menetelésnek még nincs vége - legalábbis a Red Bull hozzáállásán nem múlik.

"Az utóbbi három év, és az, hogy megnyertük a konstruktőri címet, tökéletes volt, de még mindig azt érzem, hogy van egy pár apróság itt és ott, melyeken tudunk még javítani - mondta a német versenyző az Autosport-nak. - Ezt a filozófiát követi az egész csapat, talán ezért vagyunk ilyen jók."
A 25 éves versenyző továbbra sem mérlegel és hasonlítgatja az eredményeit azokhoz, akik hasonló sikereket értek el a sportban. Lassan egy hónapja háromszoros bajnok, de még mindig nem dolgozta fel teljesen a történteket.

"Jelen pillanatban nem sokat foglalkozok azzal, ami az elmúlt három évben történt. Rendkívül boldog és büszke vagyok arra, amit elértünk" - mondta a német.

forrás: f1-live.hu