Lippi: Nem veszem át Mourinho helyét

Az olasz labdarúgó-válogatottal 2006-ban világbajnoki címet nyerő Marcello Lippi lehűtötte a kedélyeket, elmondása nem igazak azok a pletykák, hogy ő venné át José Mourinho helyét a spanyol Real Madridnál. 


A portugál edzőfejedelem a hírek szerint már nem sokáig ül a királyi gárda kispadján, miután címvédő csapata már 16 pontos hátrányba került a trónkövetelő Barcelonával szemben.

A jól értesültek azt is tudni vélik, hogy a Marcello Lippivel még a Juventusnál együtt dolgozó korábbi Real Madrid-kiválóság, Zinadine Zidane a kantoni Evergrandét kínai bajnoki címig vezető mestert ajánlotta be Florentino Pérez elnökhöz.
„Ez nem igaz – zárta rövidre Lippi a találgatásokat. – Persze nem zavar, ha olyan nagy klubokkal hoznak kapcsolatba, mint a Real Madrid, de nincs semmiféle konkrétum.”

„Nem tudom mit mondott Zidane és Pérez egymásnak, csak az újságokban olvastam, de még két évig szerződés köt az Evergrandéhez, és minden szempontból jól érzem ott magam. Nem történt még meg, de ha jönne egy hívás, még mindig szerződés alatt állnék” – tette hozzá az olasz mester.

A 64 esztendős Lippi a Juventus gárdájával ötször nyert olasz bajnokságot és 1996-ban Bajnokok Ligáját.


forrás: NSO.hu