A bokszvilágbajnok hülyére verte a rablókat

A korábbi kisváltósúlyú világbajnok, Amir Khan és testvére, Haroon öt rablóval került verekedésbe. A két bokszoló könnyedén megverte a rablókat.


A Birminghami éjszakában hat eddig ismeretlen elkövető megpróbálta ellopni a korábbi kisváltósúlyú világbajnok, Amir Khan 100 ezer fontos Range Roverét. Az elkövetőknek nem volt szerencséjük, ugyanis a rablás ideje alatt megjelent Amir és annak testvére, Haroon. Érdekesség, hogy Haroon a 2010-es Nemzetközösségi Játékokon légsúlyban bronzérmes lett, azaz a testvéréhez hasonlóan ő is bokszoló.

 „Azok a srácok megpróbáltak ráugrani Amirra és a testvérére, de nagyon rossz embereket választottak ki. Az egyik srác eltalálta Amir-t, akinek felszakadt az ajka, igaz utána merevre ütötte az elkövetetőt!” – mondta a Sunnak egy szemtanú, aki hozzátette, hogy a két bokszoló nem riadt meg attól, hogy öt rabló megpróbálta őket megverni. Amir és Haroon mind az öt rablót megverte.

A rendőrség tájékoztatása szerint értesítették őket az esetről, de senkit sem tartóztattak le. Korábban már beszámoltunk róla, hogy Amir Khan december 15-én fog visszatérni a ringbe. A huszonöt esztendős ökölvívó ellenfele a veretlen Carlos Molina lesz. Érdekesség, hogy Haroon ott volt a 2012-es londoni olimpián, amelyen Pakisztán színeiben indult el.

forrás: sport365.hu