Haye: Chisora nem százas

Londonban túlesett a mérlegelésen a szombaton rendezendő David Haye–Dereck Chisora profi ökölvívó-címmérkőzés két résztvevője. A felek, akiket rács választott el egymástól, a szokásoknak megfelelően szóban már össze is csaptak egymással.




A procedúra során a bunyósokat rács választotta el egymástól, így a szervezők elejét vették a botránynak, és egyelőre csak verbálisan tudott összecsapni a két brit öklöző, akik a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Bokszvilágszervezet (WBO) nehézsúlyú nemzetközi bajnoki címéért csatáznak majd.

A mérleg Haye alatt 210 fontot (kb. 95.2 kg), Chisora alatt pedig 247 fontot (kb. 112.03 kg) mutatott. A mérkőzést és a gálát szombat este élőben közvetíti a hazai Sport1 csatorna.

Mindkét öklöző megszólalt a mérlegelést követően.

„Chisora nem százas. Harapdálja az embereket a szorítóban, vízzel köpköd, pofon vágja az ellenfelet a mérlegelésen, lesmárolja a riválisát, satöbbi. Fogalmam sincs, jóérzésű emberek hogyan tudnak e mögé az ürge mögé állni, egy olyan mögé, aki nőkre emel kezet. Hogy lehet egy ilyen alakot támogatni? Aki ilyeneket dumál és ilyen dolgokat művel? Maximum olyanok állnak mögé, akik ugyanolyan nagy barmok, mint ő maga" – mondta Haye.

„Nekem most három vereségem van, és a mérkőzésünk után neki is ennyi lesz, egyenlőek leszünk. Remekül érzem magam, nagyon izgatott vagyok, már alig várom a meccset. Jó kis bunyó lesz, a rajongók nagyon fogják csípni" – nyilatkozta Chisora, akiről edzője azt mondta a minap, hogy szerinte autista.

forrás: profiboksz.hu