Haye: Chisora huszonöt másopercen belül csücsülni fog

Elmondása szerint látványos produktummal készül visszatérni a szorítóba a korábbi vitathatatlan cirkálósúlyú-, és WBA nehézsúlyú világbajnok David Haye, aki Dereck Chisora ellen bokszol a hétvégén:





"Ez lesz az egyik legszórakoztatóbb meccsem. Az előző néhány mérkőzésem ilyen-olyan okokból nem sikerült a leglátványosabbra, de ha törik, ha szakad, ez a találkozó nem fog végigmenni. Biztos, hogy ki fogom ütni Chisorát, már alig várom, hogy ismét elkápráztassam az embereket.

Tíz esetből kilencszer bejön a stratégiám, erre a meccsre is van egy jó tervem. A nézőknek meglepetésben lesz része, már az első gongszótól. Ha Chisorának nagy szerencséje lesz és megéri az első menet végét jelző gongot, akkor úgy fog a sarokba menni:

'Ilyen keményeket még nem kaptam!'. Ugyanúgy le lesz taglózva, mint Robert Helenius ellen az első menetben múlt decemberben, csak tőlem 15-ször többet fog kapni.

Amelyik menetben akarja, akkor fogom kicsapni. Elég szokatlan stílusa van, ilyen ökölvívóval még nem igazán bokszoltam, hiszen ezzel a bunyóval erre a szintre nem sokan jutnak fel. Ugyanúgy nyomás gyakorol, ahogy például John Ruiz, de 25 másodperc múlva már ő is a fenekén fog csücsülni.".

forrás: profiboksz.hu