Egy dabasi család nagyon rossz helyzetben van...

Figyelem minden dabasi és nem dabasi ember,egy kedves ismerős dabasi család nagyon rossz helyzetben van segítséget kérnek.Tehetősebbek még jobban figyeljenek. Alább István segítség kérése.

Segítségkérés!!

Jelenleg több hónapja nem találok munkát,a munkaügyi hivatalból még pénzt nem láttam de ha kapok is az is csak arra lesz elegendő hogy egy két napig fent tudjunk maradni, már ha addig kihúzzuk egyáltalán, ezért is kérem a te és minden jóérzésű ember segítségét!

Jelenleg kissebbik nevelt fiam kórházban van az édesanyjával, 10 éves és 3 éves kora óta retardált állapotban magatehetetlenül fekszik, ellátása elég költséges feleségem energiáját a nap 24 órájában kimeríti! Igyekszem mindent megtenni legvégső elkeseredésemben utolsó pénzemen nyitottam egy folyóazámlát amelyen segítséget kérek minden jóérzésű embertől! Nagyobbik fiam 16 éves iskolába jár melynek tanítatása szintén nagyon költséges. Jelenleg 5 havi vízszámla hátralékunk, két havi hiteltartozásunk van és hát ebből adódóan az sem kizárt hogy a kilakoltatás is szóba jöhet, a gyes mértéke 60.000 forint ami szinte semmire sem elég két gyermek mellett!

Kérem minde jóérzésű ember segítségét melyet megtehet az alábbi folyószámlaszámon:Alsónémedi és vidéke takarékszövetkezet 64400037-30080596 41100025

Minden kis csekély pénzadomány vagy segítség nagyon jól jönne, mert itt már az életben maradásunk a tét!

Minden kételkedő ember kinek az az érzése támad hogy így akarnék jogtalanul pénzhez jutni annak nagyon szívesen megmutatom ha eljön mind a helyzetünket mind a számláinkat és a beteg gyermeket!

Tisztelettel

Horváth István Róbert
304694246