Beckham egy ikon és ott a helye az olimpiai csapatban

Csak nem csitul a világsajtó David Beckham ügyét illetően, a korábbi szövetségi kapitány, Sven-Goran Eriksson szerint Beckhamnek helye van az olimpiai csapatban, Giggs pedig sajnálja egykori csapattársát.
Sven-Goran Eriksson, az angol csapat korábbi szövetségi kapitányának a véleménye is az, hogy David Beckhamet be kellett volna választania az olimpiai keretbe Stuart Pearce-nek.

A jelenlegi szövetségi kapitánynak a Beckham-ügy miatt nem lehettek kellemes éjszakái az elmúlt napokban, hiszen szinte minden sajtóorgánum a vérét szívja. Eriksson viszont kulturáltan annyit mondott, igaz, hogy már régóta nem látta játszani Beckhamet, de úgy véli, mindenképpen helye lett volna az olimpiai alakulatban.

A svéd szakember hozzátette, Beckham egy brit ikon, akinek ott kellene lennie az olimpián, különösen mivel annak Anglia, London ad otthont. Eriksson bízik benne, hogy egykori játékosa valamilyen módon, esetleg sportdiplomáciában képviseli majd hazáját az ötkarikás játékokon.

Ryan Giggs, aki az egyik nagy öregként bekerült az olimpiai válogatottba, csalódott egykori csapattársa kimaradása miatt. A Machester United 38 éves játékosa szerint mindezen azonban túlteszi majd magát az LA Galaxy labdarúgója, akivel korábban tíz évig játszott egy csapatban.
forrás: sport365.hu