III. Főnix Labdarúgó Kupa

Újra itt a nyár, s ez a nyár sem múlhat el Főnix Labdarúgó Bajnokság nélkül!

Az idei labdarúgó kupa 2012. június 16-án kezdődik, az alábbiak szerint:

13.00 Összeomlás - Spanok
14.00 Gyufagyár - Felsőlajos
15.00 Hernád öregfiúk - Kispályások
16.00 Kezdőkör - MRV
17.00 Favágók - Nyíri Trans

További Részletek:

A csapatok nevezéseiket leadták, ennek megfelelően a sorsolás megtörtént. 10 csapat nevezését tudtuk elfogadni a tavalyi 12helyett, annak érdekében, hogy az utolsó fordulók ne nyúljanak nagyon bele a felkészülési időszakba.

A fordulók során, a meccsek 13.00-tól óránként kezdődnek. A játékidő 2x20 perc, közte 5 perc szünet. Stoplis cipő használata TILOS, hernyós lehet. A mérkőzéseken hivatalos játékvezetők bíráskodnak, Zelen János spori vezetésével. A fordulók minden esetben szombatonként kerülnek megrendezésre természetesen az időjárás függvényében. A mérkőzések elnapolására nincs lehetőség!

A játékvezetők a mérkőzés megkezdése előtt a csapatokat tájékoztatják a betartandó szabályokról, amit mindenkinek önmagára nézve kötelezően be kell tartania!

Étezésre, a hagyományokhoz híven külön térítés ellenében lehetőséget biztosítunk. Segítség lenne, ha a csapatok ezzel kapcsolatos igényüket hozzávetőleg jeleznék. Az első forduló alkalmával a menü kemencében sült tarja hasábburgonyával, vegyes savanyúsággal lesz.

Az első három helyezett díjazásban részesül, a bajnokság nyertese, gólkirálya, legjobb kapusa kupát kap. A legjobb kapus eldöntése a következők szerint történik: a játékvezető fordulónként szavaz a legjobb teljesítményt elérő kapusra és a legtöbb szavazattal rendelkező játékos részesül a díjban.

Tervezzük női focimeccsek lebonyolítását is, amiben partnerünk a táborfalvi női focicsapat Szekeres István szervezésében. A lányok a fordulók után 18.00 órakor lépnének pályára. Ennek szervezése folyamatban van.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
forrás: Főnix Klub