Totó-műsor változás!

Az olasz bajnoki mérkőzések elmaradnak! 

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja a fogadókat, hogy a 2012. 15/2. heti totóműsorban szereplő 7-12. és 14. számú mérkőzéseket, továbbá a 3-4. számú pótmérkőzéseket törölte, mivel az összes olasz bajnoki találkozót elhalasztották a szombati olasz másodosztályban rendezett Pescara-Livorno meccsen történt haláleset miatt.
  
A törölt 7-es számú Milan-Genoa mérkőzés helyére a 1. számú pótmérkőzés, a Kaiserslautern-Nürnberg (Bundesliga 1) találkozó, a törölt a 8-as számú Udinese-Internazionale mérkőzés helyére a 2. számú pótmérkőzés, a Freiburg-Hoffenheim (Bundesliga 1) találkozó került.
  
A törölt 9-es számú Novara-Lazio, a törölt 10-es számú  Cesena-Juventus, a törölt 11-es számú Lecce-Napoli, a törölt 12-es számú Palermo-Parma és a törölt 14-es számú Roma-Fiorentina mérkőzések eredményeinek megállapítása a részvételi szabályzatnak megfelelően mutatószám alapján történő visszaszámlálással történik majd.

Meghalt a bajnokin összeesett olasz futballista!

A kórházba szállítás után elhunyt az a futballista, aki egy olasz másodosztályú mérkőzésen esett össze. 

Filkor Attila csapattársa, Piermario Morosini, a Livorno középpályása szombaton a Pescarában vívott bajnoki mérkőzés 31. percben esett a földre. 

A hétvégi meccseket elhalasztják.