San Marino - Magyarország : 0-3

A magyar labdarúgó-válogatott nagyon sok helyzetet elpuskázott, de végül így is simán, 3-0-ra győzött a FIFA világranglistáján sereghajtó San Marino otthonában az Európa-bajnoki selejtezők E csoportjában. Svédország egy meccsel kevesebbet játszva továbbra is három ponttal vezet a magyarok előtt, miután 5-0-ra kiütötte Finnországot.
Európa-bajnoki selejtező, E csoport:
San Marino - Magyarország 0-3 (0-1)
Serravalle
v.: Radovanovic (montenegrói)
San Marino:
A. Simoncini - F. Vitaioli (Della Valle, 46.), Vannucci, Benedettini, Cervellini, A. Della Valle - M. Vitaioli, Bollini (Bacchiocchi, 80.), Marani (Berretti, 64.), Mazza - Selva.
Magyarország: Király - Vanczák, Juhász, Lipták (Pintér, 87.), Laczkó - Koman, Elek, Hajnal (Czvitkovics, 71.), Dzsudzsák - Németh, Szabics.
gól: Lipták (41.), Szabics (49.), Koman (83.)
sárga lap: Cervellini (29.), Della Valle (73.), Berretti (75.), illetve Juhász (17.), Vanczák (64.)
A tavalyi 8-0-s sikerben már csak azért sem lehetett igazán bízni, mert a magyar csapat akkori hat góljának a három szerzője, az egyaránt alapembernek számító Gera Zoltán, Szalai Ádám és Rudolf Gergely is hiányzott.
A 4-4-2-es taktikával kezdő válogatott rögtön nekiesett az ellenfélnek, és sorra dolgozta ki a helyzeteket, de - az első félidőben - a befejezésekbe mindig hiba csúszott. Többször is ordító helyzetekben hibáztak a magyarok, Németh Krisztián például egymaga legalább három gólt szerezhetett volna (a kapufája legalább látványos volt), de a többi támadó is mindhiába próbálkozott, Szabics Imre két lesgólig jutott.