Erről hazudunk a szexben

A szex intim, a szex fantasztikus – és a szex tele van hazugságokkal. Kevesen vannak, akik még soha nem füllentettek a másiknak az ágyban, legyen szó akár védekezésről, akár arról, hogy miért is nincs kedvük csinálni. Ezek közül is összegyűjtöttük a leggyakoriabbakat.

forrás: Blikk - kép: femina.hu
Szedek tablettát
Ha a nő akar gyereket, a férfi viszont nem, akkor gyakran előfordul, hogy azt hazudja, szedi a tablettát, pedig a valóságban nem így van. Pedig ha valamiről, akkor a védekezésről tilos hazudni.

Egészséges vagyok 
Az emberek többsége nem fedi fel szexpartnere előtt, ha valamilyen nemi betegsége van. Ha tehát az új párod azt állítja neked, hogy egészséges, ne hidd el neki és húzz gumit, vagy őt kérd meg ugyanerre.

Te voltál eddig a legjobb 
Nem kizárt, hogy igazat mond a másik az ágybéli teljesítményünkről, de nem árt tudni, hogy akkor is ezt fogja hazudni, ha nem így gondolja.

Bocs, menstruálok 
Az első számú hazugság, ha a nőnek nincs kedve a szexhez. Soha nem önkielégítek Ne hidd el, főleg ha egy férfi mondja. Szinte mindegyikük csinálja. De a nők 80 százaléka is, úgyhogy ha a barátnődtől hallod, akkor is kételkedj.

Imádom az orált 
Elég sok nő állítja ezt partnerének randizás első heteiben, hogy megszerezze a kiszemelt férfit, aztán az ágyban derül ki, hogy annyira azért nincs is oda érte.

Csak két férfival/nővel voltam eddig 
A férfiak kevesebbet mondanak, a nők többet. Ezt mindenki tudja, de azért mi is elismételjük. Blikk-összeállítás