A lottózókba már megérkeztek az új Tippmix szelvények



A lottózókba már megérkeztek az új Tippmix segédszelvények, valamint az új játékszabályokat összefoglaló szórólapok, a tippmix.hu weboldalon viszont még csak a játék „régi” változatának szabályai olvashatók.



Mindez azért furcsa, mert a szórólapokon ez a mondat szerepel:„Teljes fogadási kínálat és további információ a www.tippmix.hu honlapon”. Miközben minden jel arra utal, hogy  a megújult Tippmix augusztus 10-én, hétfőn elindul  cikkünk megírásakor, pénteken este még hiába kerestük a bővebb tájékoztatást… Pedig jól emlékszünk arra, hogy a Szerencsejáték Zrt. korábban azt ígérte, időben fogja tájékoztatni a játékosokat változásokról.  

Mire kell odafigyelni a kutyanyelvre hasonlító új Tippmix segédszelvény kitöltésekor?


1. Először is arra, hogy 14-ről 20-ra emelkedett az egy kötésben megfogadható események száma, de ha a kiválasztott kötésszám nagyobb mint 10, akkor egy kötéshez két segédszelvényt kell kitölteni és ezeket egyszerre kell átadni a terminálkezelőnek.

2. Utóbbi esetben a további segédszelvényt alul – a 8-as számú mező alatt – egy X-szel külön is jelölni kell.

3. A jövőbeni eseményekre vonatkozó – másképpen mérkőzés előtti – fogadásoknál az eseményt azonosító szám 5 számjegyű, míg az élő fogadásoknál 6 számjegyű lesz, ez eddig 3 számjegyű helyett

4. Az egyes eseményekhez tartozó kimeneteleknél nemcsak a H, D, V betűk közül lehet választani és ikszelni, hanem a függőleges oszlopokban feltüntetett számok közül is.

5. Normál fogadás esetén a maximálisan megnyerhető összeg 1 millió forintra emelkedik.

6. A 200 forintos minimális tét fölött akár 10 forintonként is lehet növelni a fogadás összegét.

7. Az új szelvényen megjelenik az „Esemény rögzítését” jelző ikon, amelyet ha a játékos beikszel, akkor az esemény minden kombinációban szerepelni fog.

8. Ugyancsak új ikon – egy szemeteskuka – szerepel egy-egy esemény „Törlésé”-re is. Ez azért hasznos, mert nem kell új segédszelvényt elkezdeni töltögetni, ha az esemény fogadási határidejét időközben lezárták, vagy törölték, esetleg a várható nyeremény összege egy  meghaladná az 1 millió forintot, illetve a játékos elrontotta a jelölést.

9. Nem szabad elfeledkezni a kötésszám, a kombináció és az egységi fogadás tétjének bejelöléséről sem. Ezeket szintén a szelvény bal alsó sarkában, a 7-es és a 8-asmező alatt  lehet megtenni. 

10. A Szerencsemix – amelyben csak a fontosabb fogadási események lesznek benne – ezentúl kedden és pénteken jelenik meg, az eddigi hétfő és csütörtök helyett. Az utóbbi két napon a naponta frissülő ajánlattal megjelenő Sportfogadásra, a tippmix.hu honlapra, vagy a lottózókban kapott információkra lehet hagyatkozni.  

11. Kombinációs fogadás esetén érdemes a segédszelvény hátoldalán feltüntetett részletes tájékoztatót elolvasni, a kombinációtípusokat pedig az ott található – a Kenóhoz hasonló táblázat – alapján lehet kiválasztani.

forrás: http://www.fortunaweb.hu/