Sült csirkecombok, tepsis burgonyával

Hozzávalók adagra:

- 12 db csirkecomb
- 2 kg burgonya
- 1 fej hagyma - vörös
- só
- bors - fekete (őrölt)
- köménymag (őrölt)
- 2 evőkanál étolaj

Elkészítés:

1 A húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk.

2 Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele a burgonya, megszórjuk őrölt köménnyel, sózzuk, és kézzel kicsit átforgatjuk.

3 Rátesszük a hagyma szeleteket is.

4 Erre tesszük a csirkecombokat, amiket kicsit bedörzsölünk mind két oldalán sóval, borssal.

5 Alufóliával letakarjuk és előmelegített 200 C fokos sütőbe mehet 60 percre, majd levesszük a fóliát és a legnagyobb fokozaton szépen megpirítjuk.

El is készült a finomság!

 forrás: aproshef.hu